HİKAYEMİZ
Sütiş’in hikayesi Mevlüt Kocadağ ile başlar. Mevlüt Kocadağ, 1850’li
yıllarda şimdi Gürcistan topraklarında yer alan Batum şehrinde yaptığı pasta ve hamur işleri ile meşhur olan Hacı Mehmet Ağa’nın torunu ve aynı dönemde yaptığı sütlü tatlılarla meşhur olan Sütçü Ahmet’in damadıdır.
Mevlüt Kocadağ, 1953 yılında genç yaşında aile şirketinden ayrılarak ilk Sütiş’i Nişantaşı’nda kurarak bugünkü Emirgan Sütiş’in temellerini attı. Sütiş, Nişantaşı’ndan sonra 1982 yılında Taksim şubesinin de açılmasıyla artık İstanbul’un en bilinen muhallebicilerinden biriydi. Boğaz ile komşuluğu ise 1986 yılında Emirgan’da başladı ve artık o Emirgan Sütiş’ti…
Dünden bugüne başarının anahtarı olarak görülen tüm sütlü tatlıların reçetelerini, hala orijinaline sadık kalarak hazırlamaktayız
70 yıllık bir deneyimin getirdiği ürün ve hizmet kalitemizin kaynağı, misafirlerimize sunduğumuz ‘memnuniyet’ odaklı misafirperverlik anlayışından gelmektedir. Bugün ise tatlı hikayemize, 3. kuşağın öncülüğünde lezzete lezzet katarak devam ediyoruz.

Tarihçemiz

İlk Hasadın İzinde
Kaçkar’dan Sofralara
Sürdürülebilir Lezzetler
Saf Sütün Kalbinde
Doğal Lezzetin İzinde
Çerez Ayarları
Bu web sitesinde, cihaz bilgilerini ve kişisel verileri işlemek için çerezleri ve benzer işlevleri kullanıyoruz. İşleme, içeriğin, harici hizmetlerin ve üçüncü şahısların unsurlarının, istatistiksel analiz/ölçümün, kişiselleştirilmiş reklamcılığın ve sosyal medyanın entegrasyonunun entegrasyonuna hizmet eder. İşleve bağlı olarak, veriler üçüncü taraflara aktarılır ve onlar tarafından işlenir. Bu onay isteğe bağlıdır, web sitemizin kullanımı için gerekli değildir ve sol alttaki simge kullanılarak herhangi bir zamanda iptal edilebilir.
Fonksiyonel
Her Zaman Aktif
İstatistik
Pazarlama